Vrouwelijke stripper huren, snel en envoudig bij Stripper-Huren.com

Al vanaf € 180 – Inclusief striptease, lapdance, body oil én groepsfoto!

Nicole
blonde vrouwelijke stripper
Eden
blonde sexy vrouwelijke stripper
Charlotte
sexy vrouwelijke stripper

Vrouwelijke strippers 127 augustus

"Super professionele service!"

Ze reageren snel op de Whatsapp wanneer je vragen hebt en stripster Tamara was ook helemaal top! De vrijgezel was helemaal happy en heeft het er nu nog over. Ik zou ze zeker aanraden. Bedankt!!

Kenneth de Vlieger

Vrouwelijke strippers 18 september

"Dik tevreden..."

Stripster Isabel moest helemaal vanuit Amsterdam naar Groningen komen voor ons vrijgezellenfeest. Logischerwijs iets duurder dan in de randstad door de extra reiskosten, maar dat was haar show wel dubbel en dwars waard!

Marc Hamelink

Strippers al vanaf € 180

Inclusief striptease, lapdance, body oil én groepsfoto!

Weten welke stripper er beschikbaar is? App of bel ons nu.

06 – 8434 6992

Waarom een vrouwelijke stripper boeken bij Stripper-Huren.com?

Je wilt een vrouwelijke stripper huren, maar niet (bij) de eerste de beste. Kwalitatief goede shows van mooie striptease danseressen en vriendelijke service vind je belangrijk? Dan zit je bij ons goed! Kies uit talloze vrouwelijke strippers en nog veel meer stripacts. Bekijk niet alleen de foto van de stripster die je wilt boeken, maar ook het thema van de stripshow.

Zo kies je makkelijk de vrouwelijke stripper die bij jouw wensen aansluit. Voor een geslaagd vrijgezellenfeest is een vrouwelijke stripper simpelweg een must! Dit geeft het feestje net dat spannende randje, wat maakt dat je het er jaren later nog over hebt met je vrienden.

Ondeugende shows met minstens net zo veel humor. Professioneel van begin tot het eind. Dat is waar onze vrouwelijke strippers voor staan. Je hoeft je dus nergens zorgen over te maken. Wij zorgen voor gegarandeerd plezier!

06 – 8434 6992
06 – 8434 6992

Last minute vrouwelijke striptease huren

Heb je op het allerlaatste moment een vrouwelijke stripper nodig? Wacht dan niet met bellen of appen. Wij regelen het voor je. Het maakt niet uit waar in Nederland je je bevindt. Een striptease danseres inhuren is voor veel feestjes een leuk idee, dus waarom zou je het niet doen?

Een vrouwelijke stripper huren kan al vanaf €180,-. Hiervoor heb je dan keuze uit een selectie van de mooiste vrouwelijke strippers in Nederland.

Speciale wensen of een bepaald thema voor een show in gedachten? Geef ze aan ons door en wij doen er alles aan om jouw droom waar te maken. Zo wordt jullie feest er gegarandeerd een waar je later in het bejaardenhuis nog over na praat!

Hoe gaat het op de avond zelf?

Een vrouwelijke stripper huren is dus erg makkelijk. Maar hoe verberg je nu een stripper die binnenkomt op je feest?

Alle strippers die je bij ons kunt huren zorgen ervoor dat zij even bellen als zij op locatie zijn. Dan kun jij ze begeleiden naar de ruimte waar zij zich mogen omkleden. Hierdoor heeft niemand iets door totdat de vrouwelijke stripper haar show begint.

Zorg alleen dat je een stoel zonder armleuningen in de buurt hebt staan waar de stripper de lapdance op kan geven. Wij zorgen dan voor de rest.

De vrouwelijke stripper geeft een onvergetelijke show die veel mensen nog lang onthouden. Je kunt ook meerdere strippers huren voor een grotere en dus spectaculairdere show. Zij treden dan samen op. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Kies je stad

(scroll met de pijltjes)

(of kies je dichtstbijzijnde stad uit de lijst hieronder)