Mannelijke strippers

Al vanaf € 180 – Inclusief striptease, lapdance, body oil én groepsfoto!

Gabriel
stripper Gabriel huren
Juan
mannelijke stripper Juan
Jax
mannelijke stripper Jax

Mannelijke strippers

Bel of App 06 – 8434 6992
Check de beschikbaarheid

Mannelijke strippers 114 augustus

"Alle sterren dik verdiend"

Een verademing ten opzichte van veel webwinkels. Snelle reacties, duidelijke antwoorden en altijd vriendelijk. Stripper Marco Toro was helemaal geweldig! Zowel de vrijgezel als wij kregen alle aandacht. Top geregeld!

Roanne Vermeer

Mannelijke strippers 115 september

"Ook leuk voor familiefeestje!"

Onze zus werd 50 en wilde altijd al een stripper. Nou, dat heeft ze geweten! Stond daar opeens een knappe adonis die uit de kleren ging! Ook zijn we zijn zeer tevreden met de hulp van het bedrijf. Aardige mensen!

Annette van Dam

Strippers al vanaf € 180

Inclusief striptease, lapdance, body oil én groepsfoto!

Weten welke stripper er beschikbaar is? App of bel ons nu.

06 – 8434 6992
Marco Toro
mannelijke stripper Marco Toro
Dexter
mannelijke stripper Dexter
Juan
mannelijke stripper Juan
Check de beschikbaarheid

Waarom een stripper boeken bij Stripper-Huren.com?

Top 3 Meest Geboekte Mannelijke Strippers

stripper Gabriel huren
Stripper Gabriel
Bekijk de shows van Silvester
mannelijke stripper Marco Toro
Stripper Marco Toro
Bekijk de shows van Marco Toro

Niet iedereen kan zomaar een leuke, spannende en onderhoudende show geven. Met een professionele mannelijke stripper is jouw feest daarom van succes gegarandeerd. Hij neemt de muziek mee, en zorgt dat zowel het publiek als de eregast een geweldige tijd heeft. Het enige dat jij hoeft te regelen voor de manlijke stripact is een klapstoel. Kom op, dat moet lukken toch??

06 – 8434 6992
06 – 8434 6992

Mannelijke stripper huren: snel en gemakkelijk

Geef jij binnenkort een feest met al je vriendinnen, maar mis je nog iets om het een spektakel te maken? Denk dan eens aan een stripper huren. Een mannelijke stripper!

Onze mannelijke strippers kun je boeken voor verschillende gelegenheden. Zo kun je bij ons een leuke stripact boeken voor een themafeest, vrijgezellenfeest of een verjaardag. Onze manlijke strippers passen zich altijd aan voor jouw gelegenheid.

Mannelijke stripper voor elke gelegenheid

Zelfs voor een verjaardag huur je steeds vaker een stripper. En das niet zo heel gek. Het is net als een vrijgezellenfeest of een bachelorette party een speciale dag. Met een stripshow van een aantrekkelijke man maak je die dag zeker weten onvergetelijk.

Of je er nou voor kiest om een stripper ruim van tevoren te regelen, of juist last minute. Eenvoudig via de telefoon of Whatsapp een mannelijke stripper bestellen is bij ons altijd mogelijk.

Op de foto’s op onze site kun je al onze mannelijke strippers bekijken. Heb je hulp nodig met kiezen of gewoon een vraag? Schroom dan niet om contact op te nemen. We helpen je graag.

Kies je stad

(scroll met de pijltjes)

(of kies je dichtstbijzijnde stad uit de lijst hieronder)